Načini plaćanja

II.a Prodavatelj se obvezuje na jasan i vidljiv način istaknuti iznos maloprodajne cijene sukladno članku 7. Zakona o zaštiti potrošača. Sve iskazane cijene proizvoda su maloprodajne, izražene su u EUR, s uključenim porezom na dodanu vrijednost (dalje: „PDV“). Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe pojedinog proizvoda.

U slučaju pogrešno označene cijene koju Prodavatelj utvrdi nakon narudžbe proizvoda, a prije sklapanja ugovora o kupoprodaji Prodavatelj se obvezuje o istome bez odgađanja obavijestiti kupca. Prodavatelj nije ovlašten izmijeniti cijenu nakon sklapanja ugovora o kupoprodaji.


II.b Prodavatelj nastoji dati što bolji i točniji opis i sliku proizvoda. Unatoč tome, nije moguće garantirati da su svi navedeni podaci i slike proizvoda u potpunosti točni. Slike proizvoda su ilustrativne prirode.

II.c Plaćanje
Naručene proizvode i usluge kupac može platiti:
a) Pouzećem
b) Virmanom, općom uplatnicom ili internet bankarstvom
c) Plaćanje kreditnim karticama:
- Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno
- Diners karticama
- MasterCard kreditnom karticom
- Visa i Maestro karticom

II.d Dostava i rok isporuke

Dostava za područje Republike Hrvatske vrši se putem dostavnih službi, i to putem GLS General Logistics Systems Croatia d.o.o. ,OVERSEAS TRADE Co LTD d.o.o. I HP Ekspresom

Prodavatelj se obvezuje zaprimljene narudžbe radnim danom obraditi odmah a najkasnije u roku od 48 sati te iste dostaviti dostavnoj službi najkasnije u roku od 72 sati od obrade. Narudžbe zaprimljene neradnim danom ili na kraju radnog vremena biti će obrađene idući radni dan ili najkasnije u roku od 48 sati.

Rok dostave ovisi o Općim uvjetima dostavnih službi, te iznosi od 24 do 72 sata.

II.e Troškovi dostave

 

Trošak dostave obračunava se prema važećem cjeniku ugovornih kurirskih službi.

To Top
(0) Proizvodi (0) (0)
Proizvodi 0
Ukupno 0,00