Blog

Sudjelovali smo na prvoj B2B utrci u Hrvatskoj

KATEGORIJA: Tehnologije Sep 17, 2015

Park Maksimir je u četvrtak, 17. rujna 2015. godine u organizaciji Run&Treka, potaknut činjenicom da je ured postao žarišna točka fizičke neaktivnosti i mjesto na kojemu ljudi najčešće drastično mijenjaju svoje životne navike na gore, ali i time da 59% građana Europske unije nikada ili rijetko vježba, ugostio prvu B2B Run, utrku namijenjenu svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Republike Hrvatske.

Pokretanje B2B utrke u Hrvatskoj predstavilo je ozbiljan izazov na koji se ove godine odazvalo 79 tvrtki sa 1.042 trkača. Među prijavljenima, uz bok nas iz Toveda, bili su brojni pripadnici hrvatskog gospodarstva, poput Hrvatskog Telekom-a, PBZ Investa ili Atlantic Grupe….. To pokazuje da su sve prijavljene tvrtke i njihovi menadžeri/uprava svjesni kako se tajna učinkovitih djelatnika nalazi u intrinzičnoj motivaciji, pomoću koje zaposlenici puno lakše obavljaju zadatke i uživaju u aktivnostima koje okružuju njihovu radnu sredinu.

Cilj utrke je bio udaljen 5 km od starta, a nakon proglašenja pojedinačnih i momčadskih pobjednika organiziran je i After Run Party sa roštiljem.

Ponosni smo da smo imali predstavnika unutar 10% s najboljim rezultatom. 

Više informacija o utrci: http://www.b2brun.hr/

Studija: http://bjsm.bmj.com/content/early/2015/06/30/bjsports-2015-094618

Oznake


To Top
(0) Proizvodi (0) (0)
Proizvodi 0
Ukupno 0,00